جستجو ویژه
چهارشنبه 19 بهمن 1390 

ویژه
رژیم صهیونیستی ازحمله به ایران میترسد
اسراییلی‌ها میدانندعواقب یک اقدام نظامی،مشخص نیست واین حرکت میتواندصرفاشرایط راوخیمترکند.
رهبر ایران مقابل غربی‌ها ایستاده است
آیت الله خامنه‌ای تنها صدایی که ندای آزادی قدس را سر می‌دهند.
تردید فلسطینان نسبت به توافقنامه دوحه
نوعی سرخوردگی درمیان مردم فلسطین بوجودآمده است ومردم به توانایی جنبش‌های...

آخرین اخبار

امت مسلمان دربهارامت اسلامی اتحادخودراحفظ کنند
یک جوان فلسطینی 10 صهیونیست را زخمی کرد
کمک های مردم مالزی برای غزه
تلاش رژیم صهیونیستی برای احداث پایگاه هوایی در قبرس
در انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان نامزد نمی‌شوم
اعلام آمادگی کویت برای مشارکت در بازسازی غزه
ترویج ایران هراسی در منطقه،توطئه ای غربی وصهیونیستی
کلینتون:اسرائیل همچنان براه حل ایجاددوکشورپایبنداست
ادامه حفاری های درقدس
اعتصاب غذا و روحیه بالای عدنان در زندان اسرائیل
بیداری اسلامی منطقه ثمره یکدلی امت اسلامی
حالوتس:از تغییر موضع ترکیه استفاده کنیم
فرمانده جدید نیروی هوایی اسرائیل کیست؟
معرفی دولت انتقالی فلسطین در18فوریه
رهبر سابق اخوان المسلمین به غزه می رود
حمله نیروهای دحلان به دفتر فتح در الجزائر
همکاری اطلاعاتی قطر با اسرائیل در جنگ ۳۳روزه
هالیوود تحت سیطره لابی صهیونیست
سرقت منابع گاز لبنان توسط رژیم اسراییل
حضور موثر موساد در شمال عراق


 
 
 مسجد الاقصی
تل فرانسویها؛ هدف آتی اسراییل برای بلعیدن قدس  
1388/02/08
 

آریه کینج رییس سازمان موسوم به "صندوق اراضی ملی اسراییل" با تقدیم شکایتی به دادگاه رژیم صهیونیستی از حکومت این رژیم خواستار تغییر مسیر دیوار حایل در کرانه باختری و الحاق منطقه مشرف به قدس شرقی  موسوم به تل فرانسوی ها با هدف تکمیل یهودی سازی این شهر شد.

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از پایگاه خبری اسلام آن لاین، این درخواست رسمی همزمان است با اعلامیه دیروز وزارت جنگ اسراییل مبنی براینکه در حال بررسی چگونگی اجرای دستور دادگاه اسراییل در سال 2007 است که ارتش را ملزم به تغییر مسیر دیوار حایل کرده بود. در سال 2007 با شکایتی که برخی فعالان صلح طلب فلسطینی- اسراییلی به دادگاه اسراییل ارائه کرده بودند از مقامات اسراییلی خواسته شده بود که 2000 دونم (هر یک دونم تقریبا یکهزار متر مربع) از مناطق فلسطینی نشین مصادره شده برای ساخت دیوار را به صاحبان آن برگردانند. دادگاه اسراییل نیز با بازگرداندن 750 دونم موافقت کرده بود.

گفتنی است تل فرانسوی ها هم اینک تحت سیطره اسراییل است. این منطقه بلند ترین نقطه در نوع خود در منطقه محسوب می شود که در شمال قدس شرقی واقع است و بر اردوگاه آوارگان فلسطینی شعفاط  و منطقه شیخ جراح که اخیرا تعدادی از فلسطینی ها به زور از آن اخراج شده اند، مشرف می شود.

این منطقه یکی از مهترین مناطقی است که اسراییل سالها در آرزوی یهودی سازی ان است.

به دنبال درخواست جدید سازمان صندوق اراضی ملی اسراییل فلسطینی ها این اقدام را در چارچوب طرحی موسوم به طرح 2020 خواندند که در چارچوب آن صهیونیست ها قصد دارند تا سال 2020 جمعیت تمامی مناطق عربی و فلسطینی نشین قدس را به پایین ترین حد تنزل دهند و به این ترتیب زمینه یهودی سازی این مناطق کهن فلسطینی نشین را فراهم آورند.