جستجو ویژه
دوشنبه 02 فروردين 1389 

ویژه

آخرین اخبار

تکامل فکری و توازن استراتژیک مقاومت ( تحلیل بخش اول)
درخواست حماس از بان کی مون برای پایان محاصره غزه
شهادت دو شهروند فلسطینی در نابلس
قطع روابط دیپلماتیک موریتانی با رژیم صهیونیستی
امروز یکشنبه یکم فروردین 1389 در تاریخ فلسطین
مقام معظم رهبری :سال 88 سال عظمت ملت ایران بود
سال 88 سال عظمت ملت ایران بود
کشف چهار شبکه جاسوسی صهیونیستی دیگر در لبنان
افزایش تولیدات صهیونیستی در بازارهای کشورهای عربی
حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی به نوارغزه
نخاله: اسرائیل توان ورود به جنگی دیگر را ندارد
تظاهرات ترکها علیه شهرک سازی اسراییل در بیت المقدس
دیدار اوباما با نتانیاهو در واشنگتن
عربستان حریم هوایی خود را در اختیار اسراییل قرار می دهد
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین المللی غزه
امروز شنبه 29 اسفند 1388 در تاریخ فلسطین
گلف نیوز: اسراییل زمینه را برای انتفاضه سوم فراهم می کند
برگزاری تظاهرات گسترده حماس در کرانه باختری
بازداشت یک عربستانی به اتهام جاسوسی موساد درلبنان
آماده باش پلیس رژیم صهیونیستی در بیت المقدس


 
 
 اخبار
سفیر فرانسه در دمشق را بهتربشناسیم  
1388/04/12

منابع رسانه ای سوریه اعلام کردند که دولت دمشق با پیشنهاد فرانسه در خصوص انتصاب اریک شوالیه به عنوان سفیر جدید فرانسه در سوریه موافق است.

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از روزنامه الوطن سوریه اریک شوالیه هم اینک به عنوان سخنگوی رسمی وزارت خارجه فرانسه و دستیار ویژه برنارد کوشنر وزیر خارجه این کشور انجام فعالیت می کند.

شوالیه در سال 2007 به وزارت امور خارجه فرانسه پیوست. وی ابتدا به عنوان مشاور ویژه وزیر خارجه در امور بحرانها منصوب شد و سپس به عنوان سخنگوی رسمی وزارت خارجه انتخاب گردید. انتخاب او به عنوان سفیر فرانسه در دمشق نخستین سابقه سفارتی و دیپلماتیک وی محسوب می شود. ماموریت میشل دکولو سفیر کنونی فرانسه در دمشق در ماه آینده میلادی (اگوست) به پایان خواهد رسید.

فرانسه علاوه بر سفیر خود در دمشق قصد دارد سفرای خود در عراق و اردن را نیز تعویض نماید.

این کشور قصد دارد همایش سفرای فرانسه در منطقه شرق را در تاریخ 11 و 12 ژولای در دمشق پایتخت سوریه برگزار نماید.

شوالیه 49 ساله فارغ التحصیل مرکز علوم سیاسی در پاریس به سال 1987 است. وی همچنین دارای دانشنامه دکترای طب از دانشگاه پنجم پاریس است. شوالیه به طور اختصاصی در حوزه سازمان های غیر دولتی فعالیت کرده است و مدیر ماموریت های بین المللی در جمعیتی موسوم به " پزشکان جهان" بوده است. این جمعیت را برنارد کوشنر در تاسیسش مشارکت داشته است. این جمعیت همچنین نمایندگی سازمان بین المللی  کمک های پزشکی  در کشورهایی چون کنگو، افغانستان، سودان، یمن و برمه برعهده داشته و هماهنگ کننده کمک های فرانسه فرانسه در حوادث تسونامی سال 2005 بوده است.

سفیر جدید فرانسه در دمشق یکی از نزدیکان ویژه کوشنر وزیر خارجه فرانسه نیز محسوب می شود. سابقه دوستی کوشنر با شوالیه به سال 1997 برمی گردد زمانی که کوشنر وزیر دولت در امور بهداشت بود و از شوایه برای کمک به ماموریت خود استفاده کرد. شوالیه همچنین به عنوان مشاور کوشنر در وزارت بهداشت در سال 2002 منصوب شد.

شوالیه نقشی اساسی در برگزاری کنفرانس کمک به افغانستان در پاریس در ژوئن سال گذشته ایفا کرد.

از زمانی که او به عنوان سخنگوی رسمی وزارت خارجه فرانسه در سال 2007 منصوب شد تغییراتی را در عملکرد این واحد از وزارت خارجه فرانسه ایجاد کرد و رابطه وزارتخانه را با رسانه ها بهبود بخشید. شوالیه از آن پس برای تبیین عملکرد سیاست خارجی دولت برای مردم  سفرهایی به شهرهای مختلف فرانسه انجام داد که همچنان ادامه دارد.

درباره میشل دوکلو سفیر کنونی فرانسه در دمشق روزنامه الوطن می نویسد: دوکلو ماموریت دشواری را در دمشق داشت به گونه ای که در بدترین شرایط روابط بین دوکشور توانست این روابط را در بهترین سطح حفظ کند و از این حیث شوالیه کارچندان دشواری را پیش رو ندارد.

تمام/ش/26