جستجو ویژه
یکشنبه 16 بهمن 1390 

ویژه
ابومازن مانع آشتی ملی درفلسطین
الان مسئله تشکیل دولت به ابو مازن بستگی دارد و اوست که باعث تعلیق تشکیل دولت شده است.
مظلوم نمائی رژیم صهیونیستی
فرانسه هشداردادادامه تجاوزات تل آویوبه غزه ممکن است باعث شروع جنگی دیگردرمنطقه شود.
هشدار موسسه الاقصی نسبت به ساخت وساز و حفاری ها در نزدیک و زیر مسجد الاقصی
ساخت باغهای یهودی به منظور تغییر ماهیت تاریخی و باستان شناسی مسجد الاقصی و یهودی سازی قدس

آخرین اخبار

تظاهرات فلسطینی ها مقابل کنسولگری فرانسه+تصاویر
تلاش هالیوود برای ارائه تصویری مثبت از صهیونیسم
سوئیس حماس راازلیست"گروه‌های تروریستی"حذف کرد
بدون فشاربراسرائیل روندصلح پیشرفتی نخواهدداشت
رایزنی‌ ابومازن وپادشاه اردن درباره ادامه مذاکرات
انفجارخط لوله گازمصر به اسراییل برای دوازدهمین بار
قدس و محاصره غزه محور مذاکرات هنیه با پادشاه بحرین
سخنان رهبری ایران، نابودی اسرائیل را نزدیک‌تر کرد
تشکیل دولت فلسطینی تنهاازراه مذاکرات سازش
تمدید حکم بازداشت نمایندگان فلسطینی
تحصن فلسطینیان تا پایان اعتصاب غذای خضر عدنان
نگرانی رژیم صهیونیستی از ترس از انتقام ایران
افراطیون صهیونیست باید دست ازتنبلی بردارند
اعتصاب غذای اسرافلسطینی درهمبستگی باخضرعدنان
کمک های قطر به دانش آموزان غزه
حمله صهیونیستها به مسجدی در رام الله
دیدار ابومازن، مشعل و هنیه در قطر
برنامه رژیم صهیونیستی برای زمینهای ارامنه در قدس
نگرانی شاباک از موشکهای پیشرفته گروههای مقاومت
بازداشت دختر وزیرجنگ سابق اسراییل در امریکا


 
 
 مسجد الاقصی
مسجدالاقصی آماده استقبال از نمازگزاران درماه رمضان  
1389/05/20
به گفته الخطیب برای ایام ماه مبارک رمضان جلسات وعظ به طور روزانه در درون مسجد الاقصی دایر است. و از تعدادی از حافظان و قاریان قران کریم نیز برای حضور در این ایام دعوت شده است.
 

اداره اوقاف اسلامی شهر قدس اشغالی اعلام کرد که کار آماده سازی برای استقبال از نماز گزاران فلسطینی در طول ماه مبارک رمضان را به طور کامل به پایان رسانده و این اداره از هر حیث آماده پذیرایی از روزه داران و نمازگزاران فلسطینی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری قدس (قدسنا) از بیت المقدس، عزام الخطیب رییس اداره اوقاف اسلامی قدس با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران افزود: تمامی مراحل آماده سازی مسجد الاقصی برای پذیرایی از نمازگزاران در ایام ماه مبارک رمضان که از آغاز ماه شعبان آغاز شده بود به پایان رسیده است.

به گفته الخطیب برای ایام ماه مبارک رمضان جلسات وعظ به طور روزانه در درون مسجد الاقصی دایر است. و از تعدادی از حافظان و قاریان قران کریم  نیز برای حضور در این ایام دعوت شده است.

الخطیب افزود: کارهای اداری برای صدور کارتهای مجوز جهت ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی انجام شده و نزدیک به 350 نفر کار ورود و خروج نمازگزاران را در ایام ماه مبارک رمضان برعهده دارند. علاوه بر این به هنگام شب قدر به دلیل ازدحام جمعیت  نیز تعدادی از زنان و مردان به کمک این افراد خواهند رفت.

به نقل از رییس اداره اوقاف اسلامی قدس، برنامه های بهداشتی نیز به نحو احسن انجام شده و غبارگیری از حرم قدسی شریف نیز صورت گرفته است. طی توافق با موسسات بهداشتی قدس این موسسات برای خود جهت سرویس دهی به نمازگزاران و روزه داران دفاتری را در درون مسجد الاقصی احداث کرده اند.

برپایه این گزارش، نظر به افزایش دمای هوا در ساعت های روز اداره اوقاف اسلامی قدس اقدام به ساخت سایبانی در نزدیکی مصلای مروانی کرده که این سایبان بیش از 4000 نمازگزار را می تواند در زیر سایه خود جای دهد.

هزاران فلسطینی از روزها قبل خود را برای استقبال از ماه مبارک رمضان در نقاط مختلف این کشور اشغال شده خصوصا بیت المقدس آماده کرده اند.

تمام/ش26