نمازگزاران و شهروندان تهرانی صبح امروز (جمعه)همزمان با مردم سراسر ایران با حضور در سی و یکمین راهپیمایی روز جهانی قدس بار دیگر با آرمانهای بلند حضرت امام در خصوص قضیه فلسطین و قدس شریف تجدید میثاق کردند.
به گزارش خبرنگاران خبرگزاری قدس (قدسنا)در سطح شهر مردم همیشه در صحنه تهران از ساعت 30: 10 صبح امروز جمعه در پاسخ به ندای تاریخی حضرت امام خمینی (ره) که آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز جهانی قدس نامید به خیابانها آمدند و با در دست داشتن پلاکاردهایی در حمایت از قیام ملت فلسطین، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.
این راهپیمایی عظیم سی و یکمین راهپیمایی از زمان نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس در 16 مرداد 1358 توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.
راهپیمایان تهرانی در مسیر های هفتگانه راهپیمایی روز قدس با سردادن شعارهایی چون مرگ برآمریکا، مرگ براسراییل و مرگ برانگلیس جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت کشورهای غربی از این جنایات علیه فلسطینی ها را محکوم کردند.
گزارش خبرنگاران ما حاکی است افزایش چشمگیر حضور مردم تهران در همه مسیرهای برگزاری راهپیمایی به خوبی قابل مشاهده است و مردم ارام ارام در مسیرهای یاد شده به سوی دانشگاه تهران محل قرائت قطعنامه پایانی حرکت می کنند.
برپایه این گزارش سیمای شهر تهران امسال در سی و یکمین سال برپایی روز جهانی قدس متفاوت از سالهای دیگر شده است.
بنرها، بیلبوردها و پوسترهای رنگی از وقایع فلسطین، به همراه تابلوهایی حاوی اطلاعات درباره آخرین اوضاع فلسطین تقریبا تمامی مسیرهای هفتگانه را به خوبی پوشش داده است.
تصاویر بسیار بدیع و جدید از مهمترین ویژگی های این اطلاع رسانی شهری است که با استقبال چشمگیر ملت همیشه در صحنه تهران روبرو شده است.

سازمانهای مردم نهاد ایرانی حامی فلسطین نیز در مسیر راهپیمایی کنندگان به پخش بروشورها حاوی اطلاعات مفید درباره فلسطین اقدام می کنند.
در مسیر امام حسین به انقلاب و مشخصا تقاطع چهارراه ولیعصر (عج) طوماری بلند بالا نصب شده است که شرکت کنندگان در راهپیمایی را تشویق به امضای آن می کند. در این اقدام که به ابتکار واحد فرهنگی خبرگزاری قدس (قدسنا) صورت گرفته مردم همبستگی خود را با ملت فلسطین اعلام و ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی مذاکرات سه جانبه اخیر سازش در واشنگتن را محکوم می کنند.
از شهرهای تبریز، اصفهان، مشهد، اراک، ساری ، رشت، زاهدان، سنندج، ارومیه ،کرج و سایر شهرهای کشور نیز گزارش می شود مردم چشمگیر تر از سالهای قبل در راهپیمایی روز قدس امسال شرکت کرده و با در دست داشتن پلاکاردها و تصاویری از قدس و فلسطین بار دیگر با یادگار سیاسی تاریخی حضرت امام خمینی (ره) برای ازادی قبله اول مسلمانان جهان پیمانی دوباره بستند.
شرکت کنندگان در راهپیمایی امروز در شهرهای مختلف کشور تصاویری از حضرت امام(ره) مقام معظم رهبری ، رییس جمهوری ، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و شهدای مقاومت فلسطین با خود حمل می کردند.
در پایان راهپیمایی امروز قطعنامه ای در تهران و سراسر کشور قرائت شد که در آن مردم ایران از انقلاب ملت فلسطین بار دیگر حمایت و جنایات رژیم اشغالگر قدس علیه مردم مظلوم فلسطین را محکوم کردند. راهپیمایان همچنین در این قطعنامه سکوت سران عرب در قبال جنایات اسراییل را نیز خیانتی علیه بلاد اسلامی عنوان نمودند.
تمام/ش/26/سش/23