جستجو ویژه
پنجشنبه 31 مرداد 1387 

ویژه

آخرین اخبار

حفر تونل 300 متری زیر مسجد الاقصی
مسجدالاقصی هویت مسلمانان است
تسونامی اقتصادی اسرائیل در راه است
اولمرت،حزب الله لبنان را تهدیدکرد
مذاکرات اسرائیل و خودگردان در بن بست !
مدال طلا برای شناگرفلسطینی درالمپیک
درگیری احزاب اسرائیلی برسر بودجه
تل آویو ارتش گرجستان راتجهیز می کند
توافق فلسطینی ها برای گفتگوی ملی
توانمندی ایران،اسرائیل را گیج کرده است
آمریکا مخالف حمله به ایران است !
مخالفت حماس باحضورنیروهای عرب درغزه
هشدار حماس نسبت به اختلافات داخلی
امروزچهارشنبه 30مرداد برابر با21 آگوست
همایش مسجد الاقصی درتهران برگزار شد
اولمرت برای ششمین بار بازجویی می شود
دلالی اقتصادی همسر ایهود باراک
هشدار اسراییل به کشتی آزادی غزه
هشدار:سوءاستفاده ازاسرابرای امتیازگیری
عباس به امر آمریکاباحماس گفتگو نمیکند


 
 
 اخبار
بوش همدست تل آویو درمحاصره غزه است  
1387/05/02

"دنیس کوسینیچ" عضو دموکرات کنگره آمریکا، دولت جرج بوش را به همدستی با رژیم صهیونیستی در محاصره نوار غزه متهم کرد.
به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) کوسینیچ  نامزد سابق ریاست جمهوری آمریکا ، در سایت اینترنتی خود خطاب به بوش نوشت: از پاسخ نامه ام که در آن نوشته بودی اقدامات جنبش حماس علت بحران کنونی است و هر گونه بهبودی مشروط به توقف هجوم حماس علیه اسرائیل است، آزرده خاطر شدم».
وی همچنین نوشت:« اگر حمایت اسرائیل از امنیت ملی خود به آن حق انجام اقدامات ضد حماس را می دهد، شایسته نیست که گروهی 5/1 میلیون نفری را  در غزه مجازات دسته جمعی کند."

کوسینیچ همچنین با اشاره به اینکه توافقنامه آرام سازی در غزه هیچ تأثیری در کاهش مشکلات و درد و رنج اهالی غزه نداشته است، از آمریکا خواست که از اسرائیل بخواهد تمامی محدودیت های مربوط به ورود کالاها و عبور و مرور و فعالیتهای اقتصادی را کاهش دهد.
تمام/م