در حالی که ایهود اولمرت با تن دادن به توافق آرامسازی با حماس در غزه توانسته بود تا حدودی از بار فشار اعتراضات عمومی مستعمره نشینان مجاور غزه بکاهد در روزهای اخیر با شروع دورتازه حملات موشکی فلسطینیان رییس جدید حزب کادیما اما معتقد است که این آرامسازی بایسد متوقف شود.
در جلسه حزب کادیما "زیپی لیونی" رئیس این حزب و وزیر خارجه کنونی اسرائیل تاکید کرد که دیگر آتش بسی با حماس در میان نخواهد بود و هر موشکی که از غزه شلیک شود ،حماس تاوان آنرا خواهد پرداخت.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) در همین راستا "آوی دیختر" وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز در جلسه فراکسیون حزب کادیما در کنیست این رژیم تاکید کرد که باید اقدام نظامی بر ضد فلسطینیان را اغاز کنیم تا توان بازدارندگی اسرائیل در برابر مبارزان فلسطینی تقویت شود.
وی گفت با راهکارهایی نظیر قطع برق و وارد نکردن سوخت و غذا به غزه نمی توان جلوی مبارزات مردم فلسطین را گرفت و از این رو تنها راه ممکن حمله نظامی است.
از سوی دیگر ایهود اولمرت نخست وزیر کابینه انتقالی اسراییل نیز که از اوضاع آتی اسرائیل آگاه است به منظور جلوگیری از آسیب ناشی از درگیریهای آتی دستور داد خانه های صهیونیست ها در شهرکهای اطراف نواز غزه با استحکاماتی جدید تقویت شود تا در برابر اقدامات مبارزان فلسطینی – که گویا با شروع حملات اسرائیل ناگزیر خواهد بود – آسیبی نبینند.
پیش از این ساکنان این مناطق از اولمرت خواسته بودند که این طرح را بر خلاف پیش بینی حکومت مبنی بر طرحی سه مرحله ای ،در یک مرحله و بصورت فوری انجام دهند که موافقت شد.
پیش از این "شاوول موفاز" وزیر ترابری نیز از سران اسرایئلی خواسته بود که با به جای حرف زدن اقدام عملی بر ضد فلسطینیان در غزه را از سر گیرند و سران آنها را ترور نمایند.
تمام./پ/