جستجو ویژه
چهارشنبه 19 بهمن 1390 

ویژه
ماموریت قطر برای حفظ امنیت اسراییل
اتحادیه عرب باپول وحربه های تبلیغاتی قطراشغال شده واین اتحادیه هیچ اختیاری ازخودندارد.
آمادگی آنکارابرای تسلیم فرمانده ارتش آزاد سوریه به دمشق
آنکاراازطریق مسکووتهران ازدمشق خواست مصاحبه افسران اطلاعاتی ترکیه راپخش نکند.
اسرائیلی‌هاازرهبران خودبیش ازایران هراس دارند
اگراین ارزیابیهادرست باشد،بسیاری ازاسرائیلی ها بدلیل این حمله جان خودراازدست خواهندداد.

آخرین اخبار

ابومازن بین صلح و ائتلاف با حماس یکی را انتخاب کند
انتقاد شدید از مواضع تل آویو بر سر حمله به ایران
انتقاد عفو بین‌الملل از رژیم صهیونیستی
یکی از رهبران حماس بعد از 21 سال تبعید وارد غزه شد
دخالت موساد در درگیری‌های ورزشگاه پورت سعید مصر
درخواست بان کی مون از ابومازن برای ادامه مذاکرات سازش
هنیه:قدرت مقاومت بیشتر شده است
خرسندی لبنان واروپااز مذاکرات دوحه
شیمون پرز از دانشگاه مکزیک دکترای افتخاری گرفت
هنیه بعد از پایان سفر به بحرین وارد کویت شد
کاروان اروپایی "مایلها برای لبخند 9" وارد غزه شد
اسرائیل باری اضافه بر دوش امریکا
امریکا، اسرائیل و عربستان عوامل بحران در مصر
حماس خواستار حمایت های بین المللی از قدس شد
هشدار سازمانهای امنیتی نسبت به ترور شیمون پرز
کنفرانس حق بازگشت اوارگان فلسطینی دردانمارک
استقبال رژیم صهیونیستی ازبراندازی دولت سوریه
نتانیاهو اظهارنظردرباره ایران را برکابینه اش ممنوع کرد
مخالف جنگ با ایران فرمانده نیروی هوایی اسرائیل شد
اعتصاب کارگران خدمات اجتماعی اسراییل فردا


 
 
 گزارش خبری
نشست کمیسیون سیاسی جمعیت دفاع از فلسطین  
1388/04/10

کمیسیون سیاسی و بین الملل جمعیت دفاع از ملت فلسطین با حضور کارشناسان ارشد داخلی نشستی را درباره تحولات اخیر لبنان و فلسطین برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) در این کمیسیون که به ریاست دکتر مجتبی رحماندوست مشاور رییس جمهور و دبیر کل جمعیت برگزار شد حسین رویوران رییس کمیسیون سیاسی جمعیت آخرین تحلیل ها از برگزاری انتخابات (17 خرداد) پارلمانی و همچنین روند تشکیل دولت وحدت ملی به ریاست سعد حریری بیان کرد.

وی عوامل متعدد داخلی و خارجی را دلیل اصلی نتایج غیرمنتظره انتخابات پارلمانی لبنان برشمرد و در خصوص مسایل داخلی به 180 سفر خارجی توسط معاون امور بین الملل جریان المستقبل اشاره کرد.

ریوران تصریح کرد که این فرد با این حجم مسافرت خارجی تلاش می کرد تا وضعیت پیش از انتخابات لبنان را با عوامل خارجی تاثیرگذار در تحولات لبنان در میان گذاردو با آنان هماهنگی کرده باشد.

وی با اشاره به آرایش سیاسی کنونی لبناننیز گفت: این آرایش ، بدون شک آرایش پایداری نخواهد بود.

به عقیده رویوران لبنان در حال حاضر در آستانه جابجایی در ائتلاف های قدیمی در این کشور است.

وی گرایش میشل عون از جریان هشت مارس به ایجاد جریانی مستقل در پارلمان و تمایل ولید جنبلاط از جریان 14 مارس به جریان هشت مارس را از جمله نشانه های این جابجایی توصیف کرد.

رییس کمیسیون سیاسی و امور بین الملل جمعیت دفاع از ملت فلسطین در ادامه به نقش عوامل خارجی در انتخابات لبنان اشاره کرد و تصریح نمود: تهدیدات اسراییل در حمله به لبنان در صورت پیروزی حزب الله، جنگ روانی مصر علیه حزب الله و پمپاژ بی حدو حصر پول توسط عربستان سعودی جهت خرید آرا را از جمله عوامل پیروزی 14 مارس دانست.

وی همچنین در باره روند تشکیل دولت وحدت ملی توسط سعد حریری نیز گفت: در حال حاضر او برای تشکیل دولت وحدت ملی با 4 پیشنهاد درباره نوع و ترکیب دولت آینده روبروست. یکی پیشنهاد 16 وزیر برای جریان پیروز 4 وزیربرای رییس جمهور و 10 وزیر برای جریان اقلیت (پیشنهاد خود وی) ، دوم؛ پیشنهاد 15 وزیر برای جریان پیروز ، 5 وزیر برای رییس جمهور و 10 وزیر برای جریان اقلیت (پیشنهاد میشل سلیمان) سوم؛  15 وزیربرای جریان حاکم، 4 وزیر برای رییس جمهور و 11 وزیر برای جریان اقلیت(پیشنهاد حزب الله) و چهارم نیز پیشنهاد 14 وزیر برای اقلیت و 16 وزیر برای اکثریت به پیشنهادمیشل عون است.

به گفته رویوران این چهار پیشنهاداینک به چالشی پیش روی سعد حریری تبدیل شده است.

وی همچنین در خصوص تحولات فلسطین نیز روند گفتگوهای فلسطینی را روندی بیهوده توصیف کرد و افزود: این گفتگوها برای خرید زمان بیشتری از سوی جریان فتح طراحی شده که توسط دولت مصر اجرا می شود.

این کارشناس مسایل فلسطین در ادامه گفت: فتح در پروژه ای که آمریکایی ها تعریف کرده اند با خرید زمان سعی دارد طی مدیریت اوضاع انتخابات آینده پارلمانی این کشور را که قرار است در اوایل سال 2010 میلادی برگزار شود از آن خود کند.

وی گفت با مدیریت دایتون جریان ابومازن سرگرم طراحی و اجرای مدلی از برگزاری انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین هستند که براساس این مدل فتح پیروز انتخابات باشد.

در این نشست دیگر اعضای کمیسیون جمعیت دفاع از ملت فلسطین از جمله ، سید مرتضی نعمت زاده، علی زارع فکری، مهدی شکیبائی، مصیب نعیمی،  احمد رضا روح الله زاد و... حضور داشتند.

تمام/ش