جستجو ویژه
سه شنبه 25 اسفند 1388 

ویژه

آخرین اخبار

اعتصاب عمومی در غزه در حمایت از مسجد الاقصی
آیا می دانید (18) نام اولین اسیر زن فلسطینی؟
قدردانی اسراییل از ابومازن به خاطرتضعیف مقاومت
عزام احمد:جنبش فتح از ورشکستگی رنج می برد
الحاق کنیسه یهودی در مصر به آثار باستانی اسراییل
راز محافظت قاهره از معابد یهودی در مصر (گزارش)
یورش پلیس صهیونیستی به مصلای مروانی قدس
پارلمان اروپا-مدیترانه خواستار تشکیل کشورفلسطینی شد
روابط آمریکا واسراییل به بدترین وضع خود رسیده است
خضری خواستار انتفاضه بین المللی علیه محاصره غزه شد
هزارمین روز محاصره غزه در تصویر
امروز دوشنبه 24 اسفند ماه 1388در تاریخ فلسطین
لیونی: حکومت نتانیاهو به زودی سقوط خواهد کرد
تظاهرات هزاران فلسطینی علیه محاصره غزه
دستور تخریب مسجد سلمان فارسی درنابلس+ عکس
درخت زیتون 3700 ساله در فلسطین + عکس
آخرین تصاویر از حرم ابراهیمی( گزارش تصویری)
یک روز از تعطیلات پزشکان غزه کاسته شد
سه شنبه این هفته چه حادثه ای رخ خواهد داد؟
رژِیم صهیونیستی محاصره کرانه باختری را تمدید کرد


 
 
 اخبار
دیدار اسدوملک عبدالله دوشنبه دردمشق  
1388/04/12

خبرگزاری آمریکایی یونایتد پرس از دیدار بشار اسد رییس جمهوری سوریه و ملک عبدالله شاه عربستان سعودی در روز دوشنبه آینده در دمشق پایتخت سوریه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) این خبرگزاری به نقل از منابع آگاه  نوشت:  انتظار می رود سفر رسمی ملک عبدالله به دمشق برای انجام رایزنی ها با رییس جمهوری سوریه درباره روابط عربی- عربی مسایل جاری منطقه از جمله تحولات لبنان در استانه تشکیل حکومت وحدت ملی به ریاست سعد حریری از دوشنبه آینده آغاز شود.

به گزارش این خبرگزاری، رهبران سوریه و عربستان همچنین در باره تعدادی از پرونده های منطقه ای از جمله پرونده فلسطین و ضرورت پایان دادن به اختلافها در بین گروه های فلسطینی ، تشکیل حکومت وحدت ملی در فلسطین رایزنی خواهند کرد.

موضوع عراق و خروج نیروهای آمریکایی از این کشور نیز از جمله محورهای مذاکره بشار اسد و ملک عبدالله خواهد بود. این نخستین سفر ملک عبدالله به سوریه برای نخستین بار طی سال های اخیر خصوصا پس از ترور رفیق حریری نخست وزیر لبنان صورت می گیرد.