حاکم شرع غزه از دیدار سران رژیم صهیونیستی با شخصیت های اسلامی در سومین کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی در قزاقستان و دعوت این رژیم از برخی کشورهای عربی برای عادی سازی روابط به شدت انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) "حسن الجوجو" روز گذشته (پنجشنبه) در مصاحبه با شبکه خبری "العالم" از غزه، گفت: این دیدارها که در حاشیه کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی صورت گرفت غیر شرعی و از سوی مسلمانان محکوم است. الجوجو تاکید کرد: انجام این دیدارها به دنیا اینگونه وانمود می کند که هیچگونه مشکلی میان مسلمانان و صهیونیست ها وجود ندارد و مساله مردم فلسطین مساله ای حاشیه ای است.
وی درباره دعوت "شیمون پرز" رییس رژیم صهیونیستی از پادشاه عربستان گفت: آمریکایی ها و صهیونیست ها به شدت سعی دارند تا روابط این رژیم را با کشورهای اسلامی به ویژه کشورهایی مانند عربستان عادی سازی کنند، زیرا برقراری این گونه روابط به معنای پایان جنگ حق و باطل است.
حاکم شرع غزه تاکید کرد: تا هنگامی که مسجد الاقصی در اشغال صهیونیست ها قرار دارد و تا هنگامی که صهیونیست ها حقوق مردم فلسطین را به رسمیت نمی شناسند مبارزه با این رژیم ادامه دارد.
شیمون پرز رییس رژیم صهیونیستی چهارشنبه گذشته از "عبدالله بن عبدالعزیز" پادشاه عربستان دعوت کرد تا با او در قدس اشغالی، ریاض یا قزاقستان برای گفت وگو درباره ابتکار صلح عربی مذاکره کند.
پرز در اجلاس سران ادیان دنیا در قزاقستان که با حضور برخی چهره های دینی عربی از جمله شیخ الازهر "محمد سید طنطاوی" برگزار شد؛ طی سخنانی اظهار داشت: اسراییلی ها از تغییر بزرگی که در مواضع اکثریت دولت های عربی درباره صلح ایجاد شده آگاه هستند.
هیات ایرانی شرکت کننده درسومین کنگره رهبران و ادیان جهانی و سنتی به ریاست مهدی مصطفوی مشاور رییس جمهوری و رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات، هنگام سخنرانی کوتاه پرز سالن کنفران را ترک کرد.
سومین کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی که ازچهارشنبه در شهر آستانه پایتخت قزاقستان آغاز شد روز گذشته (پنجشنبه) به کار خود پایان داد.
تمام/سش