جستجو ویژه
دوشنبه 02 فروردين 1389 

ویژه

آخرین اخبار

تکامل فکری و توازن استراتژیک مقاومت ( تحلیل بخش اول)
درخواست حماس از بان کی مون برای پایان محاصره غزه
شهادت دو شهروند فلسطینی در نابلس
قطع روابط دیپلماتیک موریتانی با رژیم صهیونیستی
امروز یکشنبه یکم فروردین 1389 در تاریخ فلسطین
مقام معظم رهبری :سال 88 سال عظمت ملت ایران بود
سال 88 سال عظمت ملت ایران بود
کشف چهار شبکه جاسوسی صهیونیستی دیگر در لبنان
افزایش تولیدات صهیونیستی در بازارهای کشورهای عربی
حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی به نوارغزه
نخاله: اسرائیل توان ورود به جنگی دیگر را ندارد
تظاهرات ترکها علیه شهرک سازی اسراییل در بیت المقدس
دیدار اوباما با نتانیاهو در واشنگتن
عربستان حریم هوایی خود را در اختیار اسراییل قرار می دهد
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین المللی غزه
امروز شنبه 29 اسفند 1388 در تاریخ فلسطین
گلف نیوز: اسراییل زمینه را برای انتفاضه سوم فراهم می کند
برگزاری تظاهرات گسترده حماس در کرانه باختری
بازداشت یک عربستانی به اتهام جاسوسی موساد درلبنان
آماده باش پلیس رژیم صهیونیستی در بیت المقدس


 
 
 اخبار
مشعل:آمریکا مانع تحقق آشتی ملی فلسطین است  
1388/11/20

رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) دخالت و فشارهای خارجی به ویژه آمریکا را مانع تحقق آشتی ملی فلسطین دانست.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از منابع خبری، مشعل در نشست مطبوعاتی روز گذشته (دوشنبه) خود با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در مسکو از آمادگی جنبش حماس برای ازسرگیری مذاکرات برای آشتی ملی خبر داد و گفت: حماس خواهان دستیابی به آشتی ملی  است.
وی در ادامه گفت که آمریکا و رژیم صهیونیستی از تمامی تلاش خود برای از بین بردن فرصتهای وحدت ملی فلسطین و آشتی بین فتح و حماس استفاده خواهند کرد.مشعل همچنین درباره امضای سند پیشنهادی مصری ها برای  آشتی ملی فلسطین که گفت که این سند بدون رایزنی با حماس تنظیم شده است  و این جنبش نیز  تا زمانی که بخشهایی از آن تغییر نکند ، آن را امضا نخواهد کرد.
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس همچنین بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به فروپاشی صلح و از بین بردن فرصت برای اجرای طرح تبادل اسرا متهم کرد. مشعل در پایان از تلاشهای روسیه برای آشتی بین جنبشهای حماس و فتح قدردانی کرد.
وی پیشتر در ماه مارس 2006 و فوریه 2007 نیز از مسکو دیدار کرده بود.
محمود عباس (ابومازن) رئیس موقت تشکیلات خودگردان فلسطین نیز روز گذشته با انتقاد از موضع دولت باراک اوباما گفت که از اشتباه آمریکایی ها در کوتاه آمدن از شرط توقف شهرک سازی از سوی رژیم صهیونیستی خشنود نیستم اما من کوتاه نخواهم آمد.
تمام/سش/24