فلسطینی های ساکن غزه فردا (سه شنبه) همزمان با اعلام توطئه جدید استقرار سنگ بنای ساخت معبد سوم سلیمان، در حمایت از مسجد الاقصی تظاهرات می کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری قدس (قدسنا) ازغزه، خیابانهای غزه فردا شاهد برپایی تظاهراتهای گسترده ای در حمایت از مسجد الاقصی و اعتراض به توطئه جدید گروه های افراطی یهودی برای ساخت هیکل یا معبد در بیت المقدس خواهد بود. عملیات ساخت هیکل سوم در نزدیکی مسجد الاقصی همزمان با افتتاح بزرگترین و بلندترین کلیسای یهودیان موسوم به " حوربا " صورت می گیرد.این کلیسا معروف به " کلیسای خراب " در فاصله چند ده متری مسجد الاقصی قرار دارد. بر اساس پیش بینی های یکی از خاخام های قرن 18 میلادی، روز 16 مارس 2010 زمان ساخته شدن بارگاه سوم سلیمان خواهد بود.
بر اساس این پیش بینی، این خاخام مدعی شده بود که در این تاریخ یهودیان کار ساخت هیکل سوم را همزمان با آغاز بهره برداری از معبد " حوربا" که در محله یهودی نشین قدس قرار دارد ، آغاز خواهند کرد.
تمام/سش/24