یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ 
qodsna.ir qodsna.ir
مرکز آماری پژوهشی معطی گزارش داد؛

شهادت 1262 فلسطینی در غزه پس از توافق آتش‌بس/ عملیات‌های ترور رژیم صهیونی شدت گرفت

یک منبع نظامی عبری گفت که از زمان آغاز آتش بس در غزه، اسرائیل دست به عملیات ترور زده است که بنا به اظهارات وی، 514 تن از نیروهای مقاومت شهید و 150 تن نیز زخمی کرده است.

 پیام دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به محضر فرماندهی معظم کل قوا

سرلشکر پاسدار دکترمحسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در پیامی به محضر فرمانده معظم کل قوا، از‌ انتصاب شش تن فرماندهان عالیرتبه درستاد کل نیروهای مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تقدیر و این انتصابها رابه فرماندهان جدید، تبریک گفت.

سخنگوی حماس:

جنبش حماس به‌دنبال تضمین اجرای کامل مفاد توافق آتش‌بس است

سخنگوی جنبش حماس گفت: رایزنی با مصر برای توقف نقض‌های آتش‌بس توسط اشغالگران رژیم صهیونیستی است.

مروری بر مهمترین عناوین رسانه‌های فلسطینی در ساعات اخیر؛

تلاش تل‌آویو برای تحریف پاسخ های هوش مصنوعی درباره غزه/ میزان خسارات جنگی اسرائیل به 420 میلیارد شکل رسید/ تشدید اختلافات درلیکود در آستانه انتخابات/ مذاکرات حساس حماس در قاهره

در این گزارش مهمترین عناوین اخبار رسانه های فلسطینی از روزنامه‌ها، خبرگزاری‌ها، وبگاه‌ها و شبکه های خبری آنها را مورد بررسی قرار می دهیم.

اسپانیا تداوم محاصره خانوارهای فلسطینی در شهرک قصره را محکوم کرد

اسپانیا خواستار توقف اقدامات خشونت‌آمیز و ارعاب‌آمیز شهرک‌نشینان صهیونیست تندرو علیه غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری و پایان بخشیدن به فرار آنان از محاکمه و مجازات شد.

فرمانده کل ارتش:

جایزه ۳۰ هزار‌ دلاری برای کشتن یا اسارت نیروهای متجاوز آمریکایی/ تولید تجهیزات دفاعی توقف‌ناپذیر است

فرمانده کل ارتش گفت: اگر هر نیروی ایرانی بتواند یک نیروی آمریکایی متجاوز را دستگیر کند یا بکشد، از طرف مردم ایران جایزه ۳۰ هزار‌ دلاری دریافت خواهد کرد.

یادداشت؛

دفاع جانانه رزمندگان حزب‌الله از تپه‌های «علی‌الطاهر»

تپه علی الطاهر بر شبکه راه‌های اصلی و فرعی مسلط است و تسلط دشمن بر آن به معنای قطع مسیر‌های تدارکاتی و جابه‌جایی نیرو‌ها میان «نبطیه»، «مرجعیون»، «مارون الراس»، «بنت جبیل» و سایر مناطق راهبردی است.

کارشناس نظامی: روند مذاکره‌ای لبنان، رژیم صهیونیستی را به تشدید تجاوزات تشویق می‌کند / بیروت باید در مسیر مذاکره با تل‌آویو تجدیدنظر کند

یک کارشناس نظامی لبنانی با هشدار درباره ادامه روند مذاکره و عقب‌نشینی بیروت در برابر رژیم صهیونیستی، گفت این رویکرد عملاً به تل‌آویو برای ادامه حملات و ارتکاب جنایت علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های جنوب لبنان میدان بیشتری می‌دهد.

مرکز آماری پژوهشی معطی گزارش داد؛

شهادت 1262 فلسطینی در غزه پس از توافق آتش‌بس/ عملیات‌های ترور رژیم صهیونی شدت گرفت

یک منبع نظامی عبری گفت که از زمان آغاز آتش بس در غزه، اسرائیل دست به عملیات ترور زده است که بنا به اظهارات وی، 514 تن از نیروهای مقاومت شهید و 150 تن نیز زخمی کرده است.

از سوی رهبر معظم انقلاب؛

مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» برگزار می‌شود

دفتر رهبر انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز تشییع و تدفین پیکر آقای شهید ایران، با صدور اطلاعیه‌ای از برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید در تهران، قم و مشهد خبر داد.

ستاد کل نیرو‌های مسلح: تا شکست کامل دشمن آمریکایی‌صهیونی کوتاه نخواهیم آمد

ستادکل نیرو‌های مسلح در بیانیه‌ای به‌مناسبت سالگرد بازگشت آزادگان تاکید کرد: تا شکست کامل دشمن آمریکایی‌صهیونی و احقاق حقوق ملت ایران کوتاه نخواهیم آمد.

ادامه مهمترین خبرها ...
فیلم
اینفوگرافیک
کاریکاتور

سایت های دیگر

العربیة قائد الثورة يعيّن 6 قادة كبار في هيئة الأركان العامة والحرس الثوري ومنظمة التعبئة
English UN: 900 Israeli “physical obstacles” hinder aid delivery in the West Bank
Bahasa Indonesia Demo Anti Netanyahu kembali Digelar di Quds Pendudukan

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.